UNBROKEN BUSINESS 2020 voittajat selvillä!

UNBROKEN Business 2020 tapahtuma kilpailtiin onnistuneesti lauantaina 5.9.2020 CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa. Finaalista muodostui varsinainen jännitysnäytelmä ja kärkipaikka vaihtui värikkäiden vaiheiden jälkeen. Voittajaksi ja Suomen kovakuntoisimmaksi yritysjoukkueeksi vuonna 2020 kruunattiin Koti LKV:n joukkue.

PWC:n konkarijoukkue Toestoofar lähti finaalitaistoon kolmen lajin jälkeen kärkipaikalta, mutta nopeiten ensimmäisistä matokyykyistä selvisi OP Kymenlaakson joukkue. Pitkän rintatankoon leuanvetosarjan jälkeen kärkipaikka vaihtui jälleen, kun Koti LKV:n joukkue otti paalupaikan haltuun ja piti sen niukasti loppuun saakka.

Nocco Finlandin sponsoroima finaalilaji tarjosi siis jännitystä ja uudet 123 kiloa painavat ”madot” kilpailijoille haastetta. Uutena liikkeenä UNBROKEN Business kilpailun kilpasarjaan tuotiin tangolla tehtävät muscle upit, joita onnistuivat tekemään kaikki finaalijoukkueet.

Kilpasarja

  1. Koti LKV
  2. OP Kymeenlaakso
  3. PWC – Toestoofar

Kuntosarjassa voittajaksi selvisi Fortumin – Team Clean Power. Kuntosarjan finaalina toimi kolmas kilpailulaji, jonka erikoisuutena oli SA1NT Workwearin työfarkuilla tehtävät leuanvedot.

Haastetta urheilijoille tarjosi myös ulkona tehtävä kestävyyslaji sekä erilaiset tankoliikkeet.

Kaikki kilpailun tulokset löydät Reppi.fi tulospalvelujärjestelmästä, täältä.

UNBROKEN BUSINESS kilpaillaan lauantaina 5.9.2020

Lauantaina 5.9.2020 kilpaillaan sarjassaan kolmas UNBROKEN Business -kilpailu CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa Espoossa. Tapahtuman kilpasarjassa haetaan Suomen kovakuntoisinta yritystiimiä vuosimallia 2020.

Kilpailu starttaa klo 09:30 ulkoa lajilla nimeltä ”Aallon harjalla”. Laji testaa kilpailijoiden kestävyyskuntoa, mutta antaa mahdollisuuden joukkueelle myös hieman taktikoida. Syyskuinen sää tuo ulkolajiin varmasti myös pienen lisämausteen.

Toisessa lajissa testataan voimaa ja voimakestävyyttä. Lajissa toimitaan pareittain ja joukkueella onkin tehtävänä löytää tähän projektiin parhaat työparikombot. Lajinimi ”Tankotanssi” kertoo jo hieman, millaisella työvälineellä toimitaan.

Kolmas laji toimii kuntosarjan finaalina ja se korostaa tiimikommunikaatiota. Lajissa nimeltä ”Levikset repee, SA1NT ei” kysytään niin hapenottokykyä kuin sitkeyttä ja periksi antamattomuutta.

Suomen kovakuntoisimman yritysjoukkueen titteli ratkaistaan päivän päätteeksi kilpasarjan finaalissa. Finaalia ennen joukkueiden pisteet nollataan ja jokainen siihen mennessä saavutettu piste on sekunteja takaa-ajo lajissa. Lajissa koko joukkue toimii yhteen hiileen puhaltaen ja käyttää eri osuuksissa jäsentensä omia vahvuuksiaan hyväkseen. Finaalilaji on nimeltään ”Mato valtoimenaan” -mitä siitä voidaan oikein päätellä?

 

AIKATAULU:

klo 09:30       LAJI 1 – ”Aallon harjalla” powered by Silvershipping

klo 11:15       LAJI 2 – ”Tankotanssi” powered by DEXAL

 

Lounastauko                       12-13

 

klo 13:15       LAJI 3 – ”Levikset repee, SA1NT ei!” powered by SA1NT Workwear

klo 14:30       FINAALI – “Mato valtoimenaan” powered by NOCCO

 

Tervetuloa myös paikan päälle katsomaan ja kannustamaan kilpailijoita!

PS. Muistathan kuitenkin pestä kädet sisään tullessasi sekä pitää etäisyyttä muihin näin korona aikaan.

UNBROKEN BUSINESS SIIRRETTY SYKSYYN

COVID-19 eli tuttavallisemmin koronavirus jyllää Suomessa ja muualla maailmalla ja se herättää paljon keskustelua sekä myös huolta.

Koska kaikkien terveys ja hyvinvointi ovat meillä aina etusijalla, olemme päättäneet siirtää UNBROKEN BUSINESS kisan ensi syksyyn.

 

UNBROKEN BUSINESS yrityskisa järjestetään LAUANTAINA 5.9.2020.

Seuraamme THL:n ohjeistusta ja tulemme päivittämään kisaan liittyviä asioita täällä tarpeen mukaan

Pidetään itsestämme sekä toisistamme nyt hyvää huolta ja valmistaudutaan myös tulevan kesän ajan entistäkin huikeampaan kisatapahtumaan.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kisaan liittyen, olethan meihin yhteydessä.

Nähdään syyskuussa!

UNBROKEN BUSINESS tiimi

Aktiivisesti kohti kisaa

IF aamutreenit

Unbroken Business 2020 lähestyy ja osa kisaan lähtevistä yrityksistä treenaa meillä CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa säännöllisesti.

Säännöllisten yritystreenien lisäksi meillä on ollut ilo järjestää tutustumistreenejä kisaan mukaan lähteville yrityksille. Tsekkaa tästä linkistä, miten IF Vakuutuksen väkeä kävi energisoitumassa aamutreeneissä: IF Aamutreenit

Kasaa sinäkin oma porukka ja tule treenaamaan.

Suomen kovakuntoisimmat yritykset selvillä

Kestävyyttä, nopeutta, tarkkuutta, voimaa, tiimityötä, Unbroken Business 2019

Unbroken Business keräsi jälleen energisiä yritystiimejä yhteen, kun Espoossa CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa kisattiin Suomen kovakuntoisimman yrityksen tittelistä nyt toisen kerran.

Lauantaina 27.4. upean sään vallitessa kisattiin ensin juoksemalla tiiminä n. 1km matka. Tähän yhdistettiin kolme kierrosta 25 krt kahvakuulaheilautuksia syncrona sekä 25 kyykkyä syncrona painosäkki selässä. Lopuksi vielä juostiin 1km toistamiseen.

Toiseen lajiin siirryttiin sisälle. Tässä mitattiin voimaa painonnoston liikkeillä siten, että Kuntosarjassa tiimillä oli yhteensä 8 x 30s aikaa nostaa yhden toiston maksimikilot rinnallevedossa (Hang clean). Kilpasarjassa nostettiin samalla tavalla, mutta rinnalleveto tehtiin maasta (clean/power clean) ja siihen lisättiin vielä painojen vienti hartioilta pään ylle eli Shoulder to over head (tyyli vapaa eli Shoulder Press, Push Press, Push Jerk tai Split Jerk). Kun nostaja vaihtui ja painoja joko lisättiin tai vähennettiin, oli tiimillä tähän aikaa 30s. Tässä siis testattiin myös tiimin saumatonta yhteistyötä.

Kolmas laji, joka samalla oli Kuntosarjan finaali oli kaksiosainen. Aikaa tiimillä oli yhteensä 11 min ja kisa alkoi viestinomaisesti siten, että jokainen tiimin jäsen ensin hiihti (hiihtolaitteella) joko 15kcal (naiset) tai 18kcal (miehet). Tämän jälkeen tehtiin 50 naruhyppyä. Kun kaikki tiimin jäsenet olivat tämän selvittäneet, alkoi varsinainen kisa sitä aikaa vastaan, mitä kullakin tiimillä oli jäljellä ensimmäisen osion jälkeen tuosta 11 minuutista. Tämä koostui kolmesta eri tehtävästä: 1. Assault Bike poljetut kalorit yhteensä 2. 9xDB Snatch (Kilpasarja) / 9xDB Ground to over head (Kuntosarja) sekä 9xBox jump / Box Step up. Kun aika päättyi, laskettiin tiimin yhteinen toistomäärä sekä kalorit yhteen.

Näiden kolmen lajin jälkeen Kilpasarjan neljä kovinta tiimiä jatkoivat finaaliin. Kilpailu oli todella tiukka ja tuomaristo joutuikin pistelaskun jälkeen katsomaan myös tiimien keskinäiset sijoituspisteet, että saatiin finaalitiimit. Tänä vuonna finaalissa olivat Vainu, OP Kymenlaakso LION, PwC Toes2Far sekä Vihannespörssi Team Mansikat.

Finaaliin lähdettiin niin, että pisteet muutettiin sekunneiksi ja kaikki tiimit lähtivät vain 9 sekunnin sisään kisaamaan Suomen kovakuntoisimman yritystiimin tittelistä.

Finaalissa tiimit jaettiin kahteen pariin ja molempien parien tuli suorittaa yhdessä kaikki finaalin osiot. Aikaa oli maksimissaan 15 min. Ensiksi parit suorittivat kolme kierrosta 9kpl Bar over Burpeeta syncrona sekä maastavedon yhdessä tangolla, jossa painoa oli 130kg. Kun ensimmäinen pari oli tästä valmis ja siirtyi eteenpäin, sai toinen pari aloittaa. Toisessa tehtävässä suoritettiin jälleen kolme kierrosta seuraavasti: 12kpl leuanvetoja toinen parista tangossa roikkuen sekä 12kpl Ab mat sit-up liikkeitä. Finaalin viimeisessä osiossa suoritettiin vielä 3 kierrosta käsilläseisontapunnerruksia (HSPU) yhteensä 10kpl siten, että toinen parista oli aina samaan aikaan käsinseisonnassa seinää vasten (Hand stand hold) sekä 2 köysikiipeilyä.

Todella tiukan ja huikean kisan voittajaksi selviytyi Vihannespörssi Team Mansikat, joka näin menestyksekkäästi puolusti viime vuoden voittoa. Team Mansikat nousi voittoon huimalla kirillä vasta finaalilajissa. Toiseksi sijoittui PwC Toes2Far ja kolas oli OP Kymenlaakson team LION.

Kuntosarjassa voiton vei tänä vuonna Microsoftin tiimi #RaakaKyykky, toiseksi sijoittui NAAVA:n tiimi Never out of Breath ja kolmanneksi tuli Vihannepörssin Team Mustikat.

ONNITTELUT VIELÄ KAIKILLE

MAALISKUUSSA AKTIVOIDUTAAN!

Unbroken Business aktivoi

Unbroken Business kisa lähestyy ja paikkoja on enää muutama jäljellä. JOS nyt kuitenkin käy niin, että ette pääse mukaan kisaan, niin eipä hätää. Pääsette haastamaan itseänne, työkavereitanne, tiimejä, osastoja ja vaikkapa asiakkaitanne seuraavan neljän viikon aikana mielenkiintoisten ja innostavien viikkohaasteiden kautta. Ensimmäinen haaste aukeaa maanantaina 4.3.2019

Haluamme lisätä työyhteisöjen energiaa ja siksi aktivoida kaikkia liikkumaan myös työpäivän aikana. Rakenna siis oma tiimi (2 naista ja 2 miestä) ja lähde mukaan!

Klikkaa “Viikkohaasteet” ja ilmoittaudu.

Muista, että aktiivisuus palkitaan.

TENNISTÄ TAI PILATESTA TYÖPÄIVÄN AIKANA!

100 vuotias Ericsson L M Oy Ab panostaa työntekijöiden liikuntaan erilaisten kerhojen avulla

Noin 750 henkilöä Kirkkonummen Jorvaksessa työllistävä Ericsson on rakentanut työpaikkaliikunnan fiksusti. Työntekijät ylläpitävät erilaisia liikuntakerhoja perinteisistä juoksu- ja jääkiekkokerhoista aina kiipeily- ja melontakerhokerhoihin saakka.

”Kerhon voi perustaa kuka tahansa työntekijä ja anoa toiminnalle yritykseltä tukea”, ohjeistaa Ericsson Suomen henkilöresursseista vastaava Anu-Kristiina Holm. Tukea saa, kun tarpeeksi moni innostuu mukaan ja kerho sitoutuu järjestämään toimintaa myös aloitteleville esimerkiksi alkeiskurssien muodossa.

Kerhovetoinen liikuntatoiminta on hyvin kustannustehokasta, kun vetäjinä toimivat usein työntekijät itse. Lisäksi se innostaa liikkumaan, kun toiminta lähtee työntekijöiden omista kiinnostuksen kohteista. Isosta yrityksestä samasta asiasta kiinnostuneita on helpompi löytää ja innokkuus tarttuu helposti myös työtovereihin lisäten yhteisöllisyyttä ja työmotivaatiota.

Liikuntakerhojen lisäksi Ericssonilla on omistamassaan kiinteistössä ja sen lähettyvillä todella hienot puitteet liikuntatoiminnalle vaikkapa työpäivän aikana. Rakennuksesta löytyy työntekijöitä varten iso kuntosali sekä erillinen liikuntatila, jonne on juuri hankittu työntekijöiden aloitteesta uusi leuanveto- ja kyykkytarkoitukseen suunniteltu räkki. Pihalla on hyvin hoidettu jalkapallokenttä, tenniskenttiä ja koripalloteline. Myös työpisteiden lomaan on sijoitettu puolapuita, kuminauhoja ja jopa pingispöytiä. Tavaroiden lisäksi seiniltä löytyy myös ohjeita kuntovälineiden käyttöön ja taukoliikuntaan.

Ericsson Suomen kerhotoiminnan koordinaattorina toimiva Leila Niittymäki kertoo myös työnantajansa kannustavasta suhtautumisesta liikuntaan ylipäätänsä. Ericsson järjestää liikuntapäiviä jopa kansainvälisesti; Ericsson Olympics kisataan työntekijöiden kesken tänä vuonna Göteborgissa. Myös KiKy-tunneista jopa puolet voi käyttää liikuntaan eli työpäivän aikana on mahdollisuus pelata vaikkapa tennistä tai osallistua kerhon järjestämälle Pilates –tunnille.

Joustavuutta on molempiin suuntiin, mikä lisää työtyytyväisyyttä, Leila kertoo.

Leila ja Anu-Kristiina molemmat painottavat fyysisen aktiivisuuden merkitystä. Leilalle aamuinen työmatkapyöräily antaa virtaa aloittaa päivät virkeänä. Anu-Kristiina tykkää suunnitella viikkoonsa ainakin kolme erilaista harjoituskertaa: pilatesta, kuntonyrkkeilyä ja kahvakuulaa usein yrityksen liikuntakerhon mukana. Molemmilla liikunta on elämäntapa, jota yrityksen arvot ja käytännöt hyvin tukevat.

Onko sinun yrityksessäsi jo aktiivinen liikuntakerhotoiminta valloillaan?

Mitä erilaisia keinoja keksit lisäämään fyysistä aktiivisuutta työpäivän aikana?

UNBROKEN BUSINESS 2019 UUDISTUU JA PARANEE ENTISESTÄÄN

Ensi keväänä se on jälleen täällä. Vuoden 2019 kovin yritystapahtuma, UNBROKEN BUSINESS.

Lauantaina 27.4.2019 selvitetään, mistä löytyvät Suomen kovakuntoisimmat ja aktiivisimmat yritystiimit. Jos et viime keväänä ollut mukana, niin ensi vuodeksi kannattaa varata jo nyt tiimi ja aloittaa valmistautuminen vaikka UBB Start tai UBB High Camp valmennuksissa helmikuussa.

UBB Start on suunnattu ensisijaisesti Kuntosarjaan osallistuville ja sen tavoitteena on tutustuttaa yritystiimit toiminnalliseen harjoitteluun, sen monipuolisuuteen sekä hauskuuteen.

UBB High Camp puolestaan sisältää jo haastavampia harjoitteita, jotka valmistavat tiimejä itse päätapahtumaan.

Osallistuitpa kumpaan tahansa edellä mainituista valmennuksista, saat tiimillesi energiaa, hyvän treenin sekä erityisesti iloista mieltä. Ja kun olet kerran kokenut valmennustemme innostavuuden ja hyvän olon, niin voit mainiosti jatkaa valmennuksissamme vaikka koko kevään. Katso lisää kohdasta “Valmennukset”.

Ilmoittaudu mukaan nyt ja takaan, että tulet nauttimaan!

VIHANNESPÖRSSI SUOMEN KOVAKUNTOISIN YRITYSTIIMI 2018

Lauantaina 28.4. Espoossa CrossFit 8000 -valmennuskeskuksessa tehtiin historiaa. Ensimmäistä kertaa haettiin Suomen kovakuntoisinta yritystiimiä UNBROKEN Business – kilpailussa. Mukaan oli ilmoittautunut 16 rohkeaa neljän hengen joukkuetta eri yrityksistä ympäri Suomen. Kaksi naista ja kaksi miestä kilpailivat samassa joukkueessa erilaisten fyysisten haasteiden parissa, jotka mittasivat kuntoa monipuolisesti. Kilpailussa testattiin kestävyyden lisäksi myös mm. maksimivoimatasoja, voimakestävyyttä, koordinaatio- ja hapenottokykyä. Lisäksi kisassa menestymiselle yksi erittäin tärkeä elementti oli tiimin keskinäinen yhteistyö.

”Yritystapahtumien ei tarvitse olla aina vaan pelkkää juoksua vaan kuntoa tulee mitata paljon monipuolisemmin” sanoo kilpailun järjestäjä CrossFit 8000 valmennuskeskuksen vetäjä Jukka-Pekka Peltonen. ”Halusimme tarjota yritysliikuntaan monipuolisuutta ja aktivoida ihmisiä kehittämään itseään useammalla osa-alueella”, Peltonen jatkaa.

Kilpailulajeja ei kerrottu kilpailijoille ennakkoon, vaan lajit sai tietää vasta paikan päällä. ”Eihän elämässäkään yleensä tiedä, mitä tuleman pitää, vaan täytyy olla valmistautunut kaikkiin mahdollisiin eteen tuleviin haasteisiin. Tästä monipuolisuudesta on mielestämme kovassa kunnossa kyse”, kertoo Peltonen

Ensimmäinen laji kisattiin ulkona. Siinä joukkueiden tuli juosta noin 250metrin matka kantaen eri esineitä mukanaan. Mukana tuli kuljettaa kahvakuula, käsipaino, levypaino sekä 20 kilon painoinen hiekkasäkki. Juoksun jälkeen joukkueiden tuli viedä esineet samanaikaisesti maasta suorille käsille 30 kertaa. Juoksu ja esineiden vienti 30 kertaa pään päälle tuli tehdä aikaa vastaan kolme kertaa, mikäli ehti, sillä lajin aikaraja oli 12 minuuttia. Laji testasi hapenottokyvyn ja olkapäävoiman lisäksi joukkueen kommunikaatiota; kuka ottaa kahvakuulan, kenen vastuulle jää hiekkasäkki. Myös yhdenaikainen tekeminen aiheutti haasteensa.

Toisessa lajissa testattiin ensin maksimivoimaa, kun joukkueiden tuli hakea kuudessa minuutissa kahden toiston etukyykkymaksimi jokaiselle joukkueen jäsenelle. Sen jälkeen testattiin voimakestävyyttä, kun joukkueiden tuli tehdä etukyykkyjä neljän minuutin ajan niin monta toistoa kuin pystyivät. Tämä antoi mahdollisuuden myös taktikoinnille, sillä kyykkypainon joukkueet saivat itse päättää.

Kolmannessa lajissa kommunikaatio korostui entisestään. Siinä testattiin niin lantio- kuin otevoimaa samanaikaisesti suoritettavilla kahvakuulaheilautuksilla, vetävää voimaa leuanvedoilla ja rengassouduilla sekä koordinaatiota hyppynaruhypyillä. Myös koululiikunnasta tuttu köysikiipeily nähtiin lajissa aiheuttaen monelle kisaajalle haasteita.

Finaaliin pääsi neljä parasta joukkuetta; Vihannespörssi, Koti LKV, Stora Enso ja IBM. Finaali suoritettiin takaa-ajona siten, että kolmen lajin jälkeen kärjessä oleva joukkue starttasi ensin ja muut pääsivät aloittamaan muutamia sekunteja perässä. Finaali testasi tiimistrategiaa, hapenottokykyä sekä tarkkuutta. Todella tiukan taistelun jälkeen voittajana ja Suomen kovakuntoisimpana yritystiiminä kilpailusta selvisi Vihannespörssi.

”Tapahtuman jälkeen saamamme palautteen pohjalta tulemme järjestämään Unbroken Business-kisan myös jatkossa. Ensi vuodeksi kisa laajenee Kunto- sekä Kilpasarjaan” kertoo järjestävän tahon, Summit Ventures Oy:n myyntijohtaja Joachim Bartholdi.

”Jos siis jostain syystä tänä vuonna ei vielä uskaltautunut mukaan, niin ensi vuodeksi kannattaa varata jo nyt tiimi ja aloittaa valmistautuminen vaikka CrossFit 8000 valmennuksessa. Yritysten kannattaa muutenkin panostaa henkilöstönsä fyysisen aktiivisuuden kehittämiseen. Tuottaahan tämä tutkimustenkin mukaan merkittäviä säästöjä ja lisää tuottavuutta hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden paranemisen kautta.”, Bartholdi lisää.

Unbroken Business kilpailun taustalla onkin suurempi tavoite. ”Haluamme innostaa yrityksiä ja työyhteisöjä liikkumaan monipuolisesti ja näin varmistamaan arjen toiminta- ja suorituskyky. Mehän emme voi etukäteen tietää, mitä päivä tuo tullessaan. Mutta mitä paremmin olemme kaikkeen valmistautuneet, sitä paremmin pärjäämme.” tiivistää Bartholdi.

VIHANNESPÖRSSI valmistautuu kisaan toimitusjohtajan johdolla

Vihannespörssi valmistautuu Unbroken Business-kilpailuun työntekijöille rakennetussa omassa toiminnallisen harjoittelun salissa, oman valmentajan johdolla.

Vihannespörssi Oy on vuonna 1995 toimintansa aloittanut tuoretukku, jolla on toimipisteet Helsingin lisäksi myös Turussa ja Tampereella. Kamppailu-urheilutaustainen toimitusjohtaja Kaitsu Vuorio on panostanut henkilöstön hyvinvointiin isolla kädellä ja rakentanut niin Helsingin kuin Turun toimipisteille omat toiminnallisen harjoittelun treenitilat. Säännöllisesti treenaavia Vihannespörssiläisiä onkin jo kymmeniä, niin Helsingissä kuin Turussakin.

 

Vierailimme Helsingin Sörnäisissä kisajoukkueen treeneissä.

Helsingissä Vihannespörssi tarjoaa työntekijöilleen treenivuoroja joka päivä. Tarjolla on aamutreenit klo 06:15 sekä aamupäivätreenit klo 09:30 ja 10:30. Treenit suunnittelee ja vetää CrossFit Basementiltakin tuttu valmentaja Tomi Tervanen. Vaikutteita ohjelmointiin Tomi sanoo ottaneensa mm. Weightlifting 101:sta.

Tänään kisajoukkueen treenissä oli 20 minuutin AMRAP kahvakuulalla suoritettavaa liikesarjaa, joka sisälsi punnerruksia, tempauksia, etukyykkyjä ja ylöstyöntöjä. Voimakestävyydestä ei tämän joukkueen voitto jää ainakaan kiinni.

Turussa treenit henkilökunnalle vetää niin ikään Viherpörssin omassa salissa Reebok CrossFit Turun valmentaja Tuomo Liukkonen. On vain ajan kysymys, milloin saadaan kisajoukkue myös Turusta kasaan.

Nesteytys on tärkeä tekijä suorituskyvyn ylläpitämiseksi

Treenatessasi menetät nestettä ja kivennäisaineita, joten nesteytyksestä huolehtiminen on tärkeää. Kahden prosentin nestevajaus voi aiheuttaa noin 20 prosentin laskun suorituskyvyssä.

Nesteen määrän lisääminen on varsinkin pitkäkestoisen suorituksen aikana välttämätöntä, sillä kehon nestevarastot ovat rajalliset.

Miedosti sokeroitu urheilujuomaliuos imeytyy paremmin kuin pelkkä vesi. Aloita nesteen täydennys 15–20 minuuttia suorituksen alusta ja muista juoda suorituksen aikana 2-3 dl nesteitä 15–20 minuutin välein.

Dexal Light -urheilujuomatiivisteen sekoitussuhde on 1:19 eli 0,5 dl tiivisteestä saadaan litra valmista juomaa veteen sekoittamalla. Sen hiilihydraattipitoisuus on 3,7 %.

Nesteytystarve on yksilöllinen ja siihen vaikuttavat monet ympäröivät tekijät, kuten esimerkiksi ikä, sukupuoli, laji, teho, kesto, fyysiset ominaisuudet sekä vallitseva sää ja lämpötila.’

Oman nesteytystarpeesi voit laskea helposti Dexal nesteytyslaskurista (http://dexal.fi/nesteytyslaskuri/).

PwC hioi kisakuntoa CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa kolmen joukkueen voimin!

PricewaterhouseCoopers Oy eli tuttavallisemmin PwC on yli 1000 henkilöä ympäri Suomen työllistävä mm. liikkeenjohdon konsultointia ja tilintarkastusta tarjoava monikansallinen yritys. PwC on kasannut jo kolme kovaa kisajoukkuetta kisaamaan huhtikuun lopulla käytävään Unbroken Business kilpailuun ja tavoittelemaan Suomen kovakuntoisimman yritysjoukkueen titteliä.

 

PwC:n joukkueet kävivät CrossFit 8000 salilla hiomassa kisakuntoaan Unbroken Business kilpailun tuomaritoiminnasta vastaavan CrossFit 8000 valmentajan Jukkis Peltosen johdolla.

 

”Loistavat treenit ja hyvä koutsi. Eiköhän sieltä muutama vinkkikin lipsahtanut, vaikka lajeja ei uteluista huolimatta paljastettukaan.” kommentoi yhden tiimin kapteeni Heikki Auer.

 

Toiseen tiimin kapteeni Jan Bäckström peräänkuulutti yhteentekemisen riemua ja kertoi tiimillänsä olleen treeneissä hauskaa.

 

PwC:n joukkueet paloivat menestyksen nälkää ja pohtivat kisalajeja mielessään. Innostusta lisäsi myös se, kun joukkueet kuulivat pääpalkinnoista, joista kisataan. Unbroken Business kisan voittajille on luvassa mm. BMW autoja käyttöön tai halutessaan uudet Garmin Forerunner kellot ranteeseen.

 

Miten sinun kisatiimisi on valmistautunut?

 

Älä epäröi ottaa yhteyttä varataksesi yhteisen treeniajan boksiltamme vielä ennen kisaa.

BMW mukana Unbroken Business ja Instagram kisassa

”Be the one who dares”

”On a mission”

”Business athlete”

 

Mm. näin uusi yhteistyökumppanimme, BMW, kuvaa joitakin automallejaan. Kuvauksethan sopivat mainiosti Unbroken Business kisaan ja kaikille kisaan osallistuville joukkueille.

 

Kisaan osallistumalla SINULLAKIN on mahdollisuus päästä kokemaan ajamisen iloa. Kisassa yhtenä palkintona on mahdollisuus voittaa uusi BMW viikonlopuksi käyttöön.

_____________________________________________________________

 

 

Instagram kilpailu, #bmwsuomi / #unbrokenbusiness

 

KESÄLOMALLE UUDENKARHEALLA BEMARILLA!

NYT SE ON MAHDOLLISTA

 

Unbroken Business kisan palkintojen lisäksi lanseeraamme instagram-kisan, jonka pääpalkintona on BMW auto käyttöön KAHDEKSI VIIKOKSI haluamalleen ajankohdalle vuoden 2018 aikana. Näitä palkintoja arvomme kaksi, joten mahdollisuudet paranivat juuri merkittävästi.

 

Bongaa Unbroken Business BMW liikkeellä 3.4.-28.4.2018, ota kuva ja postaa Instagramiin hashtageilla #bmwsuomi ja #unbrokenbusiness

 

 

Lisäksi kisaan voi osallistua:

  • Koeajamalla CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa esillä olevia BMW X-sarjan autoja kilpailuaikana (3.4.-28.4.2018) tai
  • täyttämällä arvontalomakkeen CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa 7.4. pidettävän avoimet ovet -tapahtuman aikana
  • Katso tarkemmat kilpailuohjeet täältä

HAASTAMME SINUT MUKAAN TUKEMAAN ICEHEARTS TOIMINTAA

Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts on innovatiivinen toimintamalli, jonka työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle.

Lähde tekemään hyvää kanssamme ja keräämään varoja Icehearts Espoonlahden joukkueen toiminnalle.

Kun yrityksesi lahjoittaa esimerkiksi 200€:n summan, lupaamme lisätä sitä 100€:n lahjoituksella suoraan kisabudjetistamme.

Lisäksi tarjoamme harjoitustiloissamme CrossFit 8000 valmennuskeskuksessa viikottaisen treenivuoron Icehearts Espoonlahden joukkueelle.
Haastamme sinut siis mukaan talkoisiin lasten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää: joachim (at) crossfit8000.com

GARMIN UUTUUSKELLO UNBROKEN BUSINESS PALKINTONA

Garmin tuo keväällä markkinoille odotetun uutuuden Forerunner 645 Music –kellon, jonka ominaisuuksiin kuuluu mm. kehosi stressin tarkkailu sykevälivaihtelun avulla. Kellon rannesykemittaus tarkkeilee kehoasi myös nukkuessa ja tiedät entistäkin tarkemmin, kuinka olet palautunut.

Erinomaisen GPS kellon uutuutena on musiikkiominaisuus eli voit ladata kelloon parhaat treenikappaleesi ja nauttia niistä langattomien kuulokkeiden avulla ilman muita lisävälineitä.

Forerunner 645 Music –kellot löydät myös Unbroken Business kisan palkintoina!
Tutustu kelloon tästä: FORERUNNER

VALMISTAUTUMISJAKSO KÄYNNISTYY 29.1.2018

Osallistumalla UNBROKEN Business kisaan koko osallistuvan yrityksen henkilöstö pääsee mukaan kisatunnelmaan 10 viikon valmistautumisjakson kautta.

Valmistautumisjaksolla saat esimakua kilpailussa vastaan tuleviin lajeihin. Harjoittelet ja opit turvalliset ja oikeat liiketekniikat.

Jokainen viikko sisältää myös viikkohaasteen, jonka voit jakaa koko työyhteisössäsi tai tehdä työ- ja treenikavereittesi kanssa.

Ennen kaikkea kehität omaa fyysistä toiminta- ja suorituskykyäsi.

HAASTA KOLLEGASI MUKAAN!

VOIMAHARJOITTELULLA MERKITTÄVIÄ ETUJA TERVEYTEEN

Monet tutkimukset tukevat näkemystä, jonka mukaan erityisesti lihaskunnolla ja voimaharjoittelulla on merkittäviä etuja terveyden kannalta.

Tässä yksi Suomessa toteutettu tutkimus:
>HS.fi

CrossFit harjoittelu tukee erittäin monipuolisesti kaikkia fyysisen kunnon osa-alueita. Ammattitaitoisen valmentajan johdolla oikein annosteltuna se sopii kaikenkuntoisille ja –ikäisille liikuntamuodoksi. Kun pääset vielä mukaan mahtavan positiiviseen porukkaan, niin liikunnasta nauttiminenkin nousee uudelle tasolle.

Katso, miten voimme auttaa juuri sinua ja työkavereitasi ja tutustu meihin
>SUMMIT VENTURES