UNBROKEN BUSINESS

Liikunnallinen tervehdys
Yrityksesi osallistuu Unbroken Business-kisaan ja SINÄ pääset mukaan.
Tältä sivulta saat joka viikko seuraavan 10 viikon ajan treenivinkkejä sekä liikunnallisen viikkohaasteen. Haasta työkaverisi mukaan tai kisaa muita osastoja vastaan ja paranna arjen toimintakykyäsi.
Toiminnalliset valmennuksemme parantavat toiminta- ja suorituskykyä sekä edistävät terveyttäsi vieläkin tehokkaammin. Katso lisää kohdasta VALMENNUKSET ja lähde mukaan!
HYVIÄ TREENEJÄ!

KILPAILUJEN ALKUUN!

2018/04/28 09:00:00

Hienoa, että olet mukana valmennusjaksolla!

Arjen toimintakykymme perustuu erilaisiin fyysisiin ominaisuuksiin. Tulet saamaan kaikkiin näihin vinkkejä seuraavan 10 viikon ajan. Harjoitusvideoiden ja kuvien kautta opit tekemään harjoitteet turvallisesti ja tehokkaasti oman kunto- ja taitotasosi mukaan.

Harjoitteiden ydinkohdat sekä viikkohaaste ovat lisäksi kirjoitettu videoiden ja kuvien yhteyteen.

TEE TÄSTÄ ELÄMÄSI AKTIIVISIN KEVÄT JA OSALLISTU
HAASTA KAVERISIKIN MUKAAN

Kiinnostunut valmennuksesta?
Kysy lisää: 
joachim@crossfit8000.com

Viikkohaaste 10: Death by viivajuoksu

Mittaa 10 metrin matka ja juokse ensimmäisellä alkavalla minuutilla matka yhden kerran. Toisella minuutilla edes takaisin. Kolmannella minuutilla juokse kolme väliä, neljännellä neljä jne. Niin pitkälle kuin kerkeät. Muista koskettaa maata selkeästi viivan takana.

Miten pitkälle sinä pääset?

***

Totuttele tällä viikolla myös hyppynarun käyttöön. Hyppynaru on erinomainen väline koordinaation ja ketteryyden harjoittamiseen, lue välilehdeltä lisää.

Viivajuoksu

Viivajuoksu

Viimeinen viikkohaaste testaa keuhkokapasiteetin lisäksi ketteryyttä. Kuinka taitavasti teet suunnanvaihdon juoksun aikana ja kuinka nopea olet käännöksessä?

Koordinaatiota ja ketteryyttä harjoittelet hienosti mm. hyppynarun avulla. Tee erilaisia hyppyjä tasajalkaa, vuorojaloin, vuorojaloin juosten tai kokeile hyppyjä samalla, kun liikut narun kanssa. Kun taidot karttuvat voit harjoitella myös tuplanaruhyppyjä, jossa naru menee yhden hypyn aikana kaksi kertaa jalkojen alta. Kokeile myös, onnistutteko hyppimään parin kanssa samalla narulla.

Viivajuoksu

Viivajuoksu

Viivajuoksu

Viivajuoksu

Hyppynaru

Hyppynaru