UNBROKEN BUSINESS

Liikunnallinen tervehdys
Yrityksesi osallistuu Unbroken Business-kisaan ja SINÃ pääset mukaan.
Tältä sivulta saat joka viikko seuraavan 10 viikon ajan treenivinkkejä sekä liikunnallisen viikkohaasteen. Haasta työkaverisi mukaan tai kisaa muita osastoja vastaan ja paranna arjen toimintakykyäsi.
Toiminnalliset valmennuksemme parantavat toiminta- ja suorituskykyä sekä edistävät terveyttäsi vieläkin tehokkaammin. Katso lisää kohdasta VALMENNUKSET ja lähde mukaan!
HYVIÃ TREENEJÄ!

KILPAILUJEN ALKUUN!

2018/04/28 09:00:00

Hienoa, että olet mukana valmennusjaksolla!

Arjen toimintakykymme perustuu erilaisiin fyysisiin ominaisuuksiin. Tulet saamaan kaikkiin näihin vinkkejä seuraavan 10 viikon ajan. Harjoitusvideoiden ja kuvien kautta opit tekemään harjoitteet turvallisesti ja tehokkaasti oman kunto- ja taitotasosi mukaan.

Harjoitteiden ydinkohdat sekä viikkohaaste ovat lisäksi kirjoitettu videoiden ja kuvien yhteyteen.

TEE TÄSTÄ ELÄMÄSI AKTIIVISIN KEVÄT JA OSALLISTU
HAASTA KAVERISIKIN MUKAAN

Kiinnostunut valmennuksesta?
Kysy lisää: 
joachim@crossfit8000.com

Viikkohaaste 3: kyykkyliikkuvuus

Viikkohaaste 3 haastaa sinut ja työtoverisi pitämään palaverin kyykyssä istuen. Siirtäkää siis palaverin ajaksi työtuolit sivuun ja pitäkää palaveri kyykyssä.

Mikäli syväkyykyssä istuminen koko palaverin ajan tuntuu täysin mahdottomalta, niin voitte skaalata haasteen oman puheenvuoron pituiseksi. Aina, kun on sinun vuorosi puhua, tee se kyykyssä.

Hyviä treenivinkkejä kyykkyliikkuvuuden parantamiseksi saat oheisista harjoitteista. Käy liikkuvuusharjoitteissasi läpi niin nilkan, lantion kuin rintarangan alue. Tarvittaessa valmentajamme auttavat tiimiäsi, joten älä epäröi kysyä valmennuksiamme.

***

Harjoiteltavat liikkeet:

  • Ilmakyykky
  • Seinäkyykky
  • Liikkuvuusharjoitteet

Ilmakyykky:
•Alkuasennossa
•jalat hartioiden leveydellä
•Laskeudu alas syväkyykkyyn (lantiokulma polvilinjan alapuolelle)
•Selkä pysyy tiukkana
•Kantapäät pysyy maassa
•Polvet linjassa varpaiden kanssa
•Nouse ylös täyteen ojennukseen (lantio ja jalat ojentuvat)

Seinäkyykky "alkuasento"

Nilkka

Seinäkyykky "loppusento"

Nilkka

Ennen voimaharjoittelun aloittamista liikkuvuus tulee olla kunnossa, jotta liike voidaan suorittaa turvallisesti. Panosta siis liikkuvuusharjoitteluun ennen kuin lisäät painoja tankoon!

Alkulämmittelyssä on hyvä tehdä erilaisia dynaamisia liikkuvuusharjoitteita. Videolla näet esimerkin nelivaiheisesta askelkyykystä. Vedä ensin polvi kohti rintaa ja avaa lantion aluetta (vaihe 1). Astu tämän jälkeen pitkä askel eteen ja paina lantiota kohti maata ja avaa lonkan ja pakaran seutua (vaihe 2). Tuo etummainen jalka suorksi ja nosta varpaat irti maasta sekä venytä pumppaavalla liikkeellä takareittä (vaihe 3). Tuo vielä takimmaisen jalan polvi maahan ja nojaa etummaisen jalan varaan venyttäen takimmaisen jalan lonkan koukistajaa (vaihe4).

Myös erilaiset pumppaavat liikkeet niin nilkalle, lantiolle kuin rintarangalle lämmittävät ja avaavat kroppaa hyvin ennen kyykkyharjoittelua. Videolla näet muutamia esimerkkejä ja valmennuksissamme tuomme niitä tiimillesi rutkasti lisää.

Nilkan venyvyys

Nilkan venyvyys

Rintaranka

Rintaranka

Lantion avaus

Lantionavaus kyykkyasennossa

4 vaiheinen askelkyykky, vaihe 1: työnnä lantio eteen

4 vaiheinen askelkyykky, vaihe 2: paina lantiota alas

4 vaiheinen askelkyykky, vaihe 3: takareiden venytys